Top

El nostre manteniment inclou un nombre il·limitat d’assistències i hores. Som els primers i més interessats en prevenir l’incidències , a major nombre d’hores majors costos per a nosaltres.

 

Els nostres Serveis Integrals inclouen : Servei Tècnic Especialitzat, Servei Remot i a Domicili , Consultoria Informàtica , Gestió i Tramitació LOPD , Impressió de Targetes Plàstiques PVC, Serveis Reprogràfics , Solucions Audiovisuals i Assessoria de Vendes

Li oferim un TPV per a qualsevol tipus de negoci, a CTIS no només li venem el TPV i ens desentenem, també li donem una formació per assegurar-nos que sigui capaç de poder fer servir el programa sense cap dificultat. Ens interessa que vostè quedi content i satisfet amb la seva compra.

Telèfon

937 26 76 22

Dilluns – Dijous

9:00h – 14:00h

16:00h – 19:15h

Divendres

8:00h – 15:00h

AGOST

8:00h – 15:00h

WhatsApp

656 33 70 48

Envia’ns un WhatsApp!!

Envia’ns un WhatsApp amb la teva consulta i incidència i t’atendrem el més aviat possible.

Sol·liciti una consulta amb un dels nostres Experts

Es pot connectar un cervell a Internet?

Sembla ser que sí, i el projecte es diu Brainternet.

Sèries de televisió com ``Black Mirror`` ens han mostrat com en el futur la tecnologia va a anar adaptada al nostre cos d'una forma brillant al mateix temps que mostra els perills de la mateixa.

Llegir més

Utilitzar Google Maps sense Internet

Saps que podem utilitzar Google Maps sense internet?

Avui anem a explicar-te com pots descarregar mapes de Google Maps per poder utilitzar-los sense connexió. D'aquesta manera no només t'estalviaràs dades podent sortir preparat de casa teva.

Llegir més

Com descarregar videos de youtube

Saps que pots descarregar-los sense cap programa?

Al centre tècnic informàtic Sabadell, també tenim temps per a l'oci i la diversió, els nostres redactors aquesta setmana van trobar en Internet, una forma senzilla i sense posar en risc la seguretat del teu equip informàt...

Llegir més

TherapyChat el teu psicòleg personal

Vols tenir el teu psicòleg a la butxaca?

Es tracta d'un projecte amb plataforma web i aplicació mòbil enfocat a aquells que necessiten teràpia professional. ``Ens dediquem principalment al tractament de problemes relacionats amb les àrees vitals, és a dir, la parella...

Llegir més

Un 'robocop' català s'uneix a la policia

Acabaran substituint als actuals policies?

La Policia de Dubai té un nou integrant fet d’acer i sistemes informàtics. Es tracta d’un robocop, un robot humanoide fabricat per l’empresa catalana Pal Robotics, que ha començat aquesta setmana a patrullar els centres comercials i punts turístics de la capital dels Emirats Àrabs.

Llegir més

La primera pantalla elàstica de Samsung

Veurem telèfons amb aquesta pantalla?

Samsung ja té a punt la seva primera i revolucionària pantalla elàstica, Samsung és un dels principals proveïdors dels panells OLED. Encara que poc a poc comencen a arribar al món dels telèfons mòbils, la televisió porta temps abraçant aquesta tecnologia.

Llegir més

Assistència Remota