• Slide Image 1

  Manteniment informàtic

  Enviem un tècnic amb diferents nivells d'urgència al seu domicili, per efectuar una reparació o instal·lació informàtica. No cal tenir cap contracte de manteniment actiu.

  Llegir més
 • Slide Image 2

  Servei tècnic informàtic

  Reparació d'ordinadors, impressores i portàtils. Detecció i desinfecció de virus. Instal·lació i configuració del SO. Instal·lació i configuració de programes. Reparant en el menor temps possible. Solució i configuració de connexió a Internet.

  Llegir més
 • Slide Image 3

  Disseny i Instal·lació de xarxes

  Instal·lació de sistemes de cablejat i preses elèctriques. Sistemes de cablejat LAN, UTP, fibra òptica, electrònica de xarxes: mòdem, hub, router, gateway, bridge, Quadres de protecció i SAI. Sistemes sense fils (WIFI)

  Llegir més
 • Slide Image 1

  Solucions informàtiques a mida

  CTIS conjuntament amb el seu client ofereix solucions integrals definitives que s'ajusten a les necessitats empresarials adaptades a les seves circumstàncies productives i financeres. Preferim els compromisos seriosos i a llarg termini, considerant de vital importància la confiança dels nostres clients.

  Llegir més
 • Slide Image 1

  Auditoria informàtica gratuïta

  Truqui ara al 93 726 76 22 o WhatsApp 656 33 70 48, contacti'ns i obtingui una sessió d'Assessoria o consulta totalment gratuïta.

  Llegir més
 • Slide Image 1

CTIS - CENTRE TÈCNIC INFORMÀTIC SABADELL

Experts en Manteniment Informàtic per a Empreses

First Feature Image

MANTENIMENT INFORMÀTIC

El nostre manteniment inclou un nombre il·limitat d'assistències i hores. Som els primers i més interessats en prevenir l'incidències , a major nombre d'hores majors costos per a nosaltres

Visiteu el nostre secció de manteniment
First Feature Image

SERVEI TÈCNIC

Els nostres Serveis Integrals inclouen : Servei Tècnic Especialitzat, Servei Remot i a Domicili , Consultoria Informàtica , Gestió i Tramitació LOPD , Impressió de Targetes Plàstiques PVC, Serveis Reprogràfics , Solucions Audiovisuals i Assessoria de Vendes

Consulti les nostres opcions de servei
First Feature Image

PROJECTES

El nostre portafoli de projectes inclou : Telefonia IP , Control d'Accés i Presència , Video per IP, Terminals POS, Fidelització de Clients , Correu i Agendes ( Exchange ) , Disseny i Instal·lació de Xarxes, Instal·lació de servidors i Projectes a Mida .

Visiteu la nostra secció de projectes


What Our Clients Says

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consec tetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius labore et dolore magnam ets aliquam quaerat voluptatemser. Enim ad minimas venians amets

"Nancy Simmons" Amazon.com

Sol·liciti una consulta amb un dels nostres Experts


ELS NOSTRES PARTNERS